Restaureren grafmonument

Verouderde grafmonumenten die veelal gemaakt zijn van marmer of hardsteen verweren in de loop van de jaren. Denk hier vooral aan het vervagen van de letters, het verkleuren van het materiaal en de hardnekkige aanslag. Van Ganzewinkel Natuursteen heeft de oplossing! Wij kunnen het grafmonument zodanig restaureren en /of reinigen dat het weer als nieuw lijkt.

Het restaureren of opknappen van een grafmonument is gespecialiseerd werk. Van Ganzewinkel Natuursteen is al meer dan 125 jaar de specialist in het vervaardigen van grafmonumenten , maar ook voor onderhoud en restauratie bent u hier op het juiste adres. Tijdens grafsteen restauratie wordt de grafsteen grondig gereinigd en eventuele beschadigingen worden hersteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opnieuw inslijpen van letters, het opvullen van scheuren en het vervangen van beschadigde onderdelen. Door deze restauratiewerkzaamheden wordt de grafsteen weer in ere hersteld en kan deze weer voor vele jaren mee.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Grafsteen restauratie is vakwerk en dient daarom uitgevoerd te worden door een specialist op dit gebied. Van Ganzewinkel Natuursteen heeft de benodigde kennis en ervaring om de restauratiewerkzaamheden op een zorgvuldige en respectvolle manier uit te voeren. Kortom, grafsteen restauratie is belangrijk om de grafsteen van een dierbare in goede staat te houden. Door de restauratie ziet de grafsteen er weer als nieuw uit en blijft de herinnering aan de overledene voortbestaan.

Restauratie voorRestauratie Na

Een greep uit onze restauratiediensten

  • Opnieuw verven van de lettertekens
  • Letters graveren
  • Grafsteen rechtzetten
  • Grafsteen schoonmaken/reinigen
  • Ornamenten of onderdelen (herstellen) vervangen
  • Grafmonumenten verwijderen