Glazen Grafstenen

Glas is een prachtig en duurzaam materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt voor grafstenen. Het geeft een moderne en elegante uitstraling aan het graf en biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele materialen zoals steen en marmer.

Glas is een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en het verouderingsproces vertraagt. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor de grafsteen er altijd netjes uitziet. Een glazen grafsteen biedt ook vele mogelijkheden voor personalisatie en creativiteit. Het kan worden gegraveerd met afbeeldingen, tekst en zelfs foto’s, waardoor het een unieke en persoonlijke herdenkingsplek wordt voor uw dierbaren. Als u op zoek bent naar een modern en elegant eerbetoon aan uw dierbare, overweeg dan een grafsteen van glas. Het zal zeker de tand des tijds doorstaan en een prachtige herinnering bieden aan uw dierbare.

Een greep uit ons assortiment Glazen Grafstenen

Hieronder staan enkele mogelijkheden die wij kunnen vervaardigen in glas. Maar ook eigen idee├źn kunnen wij samen met u vorm geven.

1 Grafsteen Glas

Glas Voorbeeld 1

2 Grafsteen Glas

GLAS VOORBEELD 2

3 Grafsteen Glas

GLAS VOORBEELD 3

4 Grafsteen Glas

GLAS VOORBEELD 4

5 Grafsteen Glas

GLAS VOORBEELD 4