Strooikokers / Strooi-urnen

Het uitstrooien van het as kan op verschillende manieren en plaatsen. Zo kan men de as uitstrooien op een daarvoor geschikte plaats bij het crematoria of op de begraafplaats. Maar ook is het mogelijk om de as, doormiddel van een strooikoker of een biologisch afbreekbare urn op een eervolle manier aan de elementen terug te geven.

Een as strooiurn is een bijzondere manier om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare. Het is een speciale urn die ontworpen is om de as van de overledene te bewaren en vervolgens op een symbolische plek uit te strooien. Hierdoor kunnen dierbaren op een mooie en tastbare manier afscheid nemen van hun geliefde.

Een greep uit ons assortiment Strooikokers

Hieronder staan enkele mogelijkheden die wij kunnen vervaardigen. Maar ook eigen ideeën kunnen wij samen met u vorm geven.

Strooikoker 3

Biologische strooi urn GEOS

Deze urn is handgemaakt uit organische materialen zoals zand, plantenextracten en vezels. De urnen zijn 100% biologisch afbreekbaar en speciaal ontworpen voor het begraven van de as van een dierbare. 

Strooikoker 2

Seabag Strooi urn

Deze urn is speciaal ontworpen voor een uitvaart op zee. De crematie as van dierbare kan zodoende op een milieuvriendelijke manier te water worden gelaten.

Strooikoker 1

Strooikokers

Deze prachtige grote Eco Urn Heidebos is vervaardigd uit 100 procent biologisch afbreekbaar materiaal. En is eventueel leverbaar in vier formaten.