Urnamenten

Op zoek naar een mooie en persoonlijke manier om de as van uw geliefde te bewaren? Ontdek ons assortiment van prachtige urnamenten. Onze urnamenten zijn uniek en handgemaakt, met zorg en aandacht voor elk detail.

Een urnament is niet zomaar een manier om de as van uw geliefde te bewaren, het is een unieke en persoonlijke manier om hun herinnering levend te houden. Onze handgemaakte urnamenten zijn meer dan alleen prachtige stukken, ze zijn een symbool van de liefde en het respect dat u voelt voor uw dierbare. Onze urnamenten zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, van glas tot keramiek en meer. Elk ontwerp is met de hand gemaakt door onze deskundige ambachtslieden, waardoor ze een persoonlijk tintje krijgen en een unieke uitstraling hebben. Onze urnamenten zijn ontworpen om te worden bewaard als een waardevolle herinnering, niet alleen als een container voor as.

Een greep uit ons assortiment Urnamenten

Hieronder staan enkele mogelijkheden die wij kunnen vervaardigen. Maar ook eigen idee├źn kunnen wij samen met u vorm geven.

Urnament 1

Urnament voorbeeld 1

Urnament 2

URNAMENT VOORBEELD 2

Urnament 3

URNAMENT VOORBEELD 3

Urnament 4

URNAMENT VOORBEELD 4

Urnament 5

URNAMENT VOORBEELD 5

Urnament 6

URNAMENT VOORBEELD 6

Urnament 7

URNAMENT VOORBEELD 7

Urnament 8

URNAMENT VOORBEELD 8

Urnament 9

URNAMENT VOORBEELD 9

Urnament 10

URNAMENT VOORBEELD 10

Urnament 11

URNAMENT VOORBEELD 11