Ruwe Grafstenen

Doordat de meeste monumenten gepolijst zijn afgewerkt, is er steeds meer de vraag naar “ruwe” monumenten. Dit komt vooral door de “natuurlijke” uitstraling. Ruwe monumenten kunt u eindeloos combineren met andere materialen zoals: RVS, Cor-Ten staal, Brons, Aluminium of Glas. Sinds jaren werken wij samen met een leverancier die gespecialiseerd is in deze vorm van gedenken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kom dan gerust langs en laat u vrijblijvend informeren.

Onze ruwe grafstenen zijn gemaakt van de beste kwaliteit steen en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun unieke eigenschappen. Van graniet tot leisteen en kalksteen, wij bieden een breed scala aan materialen om uit te kiezen. Hoewel deze stenen onbewerkt zijn, kunnen ze nog steeds worden aangepast met de naam van uw dierbare, datum en andere persoonlijke details. We bieden verschillende opties voor gravering en lettertype, zodat u de grafsteen volledig kunt aanpassen aan uw wensen.

Een greep uit ons assortiment Ruwe Grafstenen

Hieronder staan enkele mogelijkheden die wij kunnen vervaardigen. Maar ook eigen ideeën kunnen wij samen met u vormgeven.

1 Ruwe Grafstenen

Ruwe Grafsteen Voorbeeld 1

2 Ruwe Grafstenen

RUWE GRAFSTEEN VOORBEELD 2

3 Ruwe Grafstenen

RUWE GRAFSTEEN VOORBEELD 3

4 Ruwe Grafstenen

RUWE GRAFSTEEN VOORBEELD 4

5 Ruwe Grafstenen

RUWE GRAFSTEEN VOORBEELD 5

6 Ruwe Grafstenen

RUWE GRAFSTEEN VOORBEELD 6