Urnenmuur/Columbarium

Een gepersonaliseerde gedenktplaat op onze urnenmuur is een prachtige manier om de herinnering aan uw geliefde te eren. Onze gedenktplaten zijn van hoge kwaliteit en worden met de grootste zorg en aandacht voor detail gegraveerd. Of u nu kiest voor een gravure van de naam en datum of een speciale boodschap, onze gedenktplaten zijn ontworpen om de herinnering aan uw dierbare te behouden en te koesteren.

Onze deskundige medewerkers werken nauw samen met u om de gedenkplaat precies te ontwerpen zoals u dat wenst. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw gedenkplaat langdurig en duurzaam is. Onze gedenkplaten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal, marmer, graniet en meer, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke smaak en stijl past.

Een greep uit ons assortiment Gedenkplaten

Bij ons vindt u een breed scala aan gedenkplaten om de herinnering aan uw dierbare te eren. Onze deskundige ambachtslieden werken met de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw gedenkplaat van hoge kwaliteit is en lang meegaat. Hieronder vindt u enkele van de soorten gedenkplaten die wij aanbieden:

Metalen Gedenkplaten Hero

Metalen gedenkplaten

Gemaakt van hoogwaardig metaal, zijn deze gedenkplaten duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Metaal biedt ook de mogelijkheid om gedetailleerde afbeeldingen en gravures te maken.

Marmeren gedenkplaten

Marmeren gedenkplaten bieden een elegante en klassieke uitstraling. Het is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en de tand des tijds goed doorstaat.

Granieten gedenkplaten

Granieten gedenkplaten zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het biedt ook de mogelijkheid om in verschillende kleuren en afwerkingen te worden geleverd.

Glazen Gedenkplaten Hero

Glazen gedenkplaten

Glas gedenkplaten bieden een moderne en elegante uitstraling. Het glas kan op verschillende manieren worden bewerkt om een uniek ontwerp te creƫren.